16:12, 10 Janar 2019

Është ashpërsuar debati mes Edi Ramës dhe Ilir Metës pas vendimit të Presidentit për të mos e dekretuar Gent Cakajn si Ministër të Jashtëm.

Rama i kërkoi falje Kosovës për veprimin e Ilir Metës.

Ky i fundit është përgjigjur në Twitter:

“Pavarësia, integriteti territorial i Kosovës dhe vendimi i Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë @CIJ_ICJ janë të padiskutueshme për Republikën e Shqipërisë deri në sekondën e fundit si President i vendit tim”.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë