Mësimi online me më shumë lëndë (VIDEO)

Mësimi online me më shumë lëndë (VIDEO)

NULL NULL
10 months më parë

Që nga data 12 mars nxënësit në Kosovës e kanë ndërprerë procesin mësimor.

Ata kanë filluar një metodë të re të mësimit në mënyrë Online.

Së pari mësimi është bërë në dy lëndë, në Gjuhën amtare dhe Matematikë.

Por nga nesër  mësimi në distancë do të zgjerohet edhe me lëndë tjera veç Gjuhës amtare e Matematikës që ligjëroheshin deri tash.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Dafina Jegeni-Krasniqi.