Mësimet nga jeta - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Mësimet nga jeta

NULL NULL
03/06/2015

Të njëzetat tuaja shpesh ju nxisnin në humbjen e detyrave universitare, pasi që marrëdhëniet aty për aty fillojnë por edhe përfundojnë më nje shpejtësi dhe lindin dyshimet se ç’farë të bëni më tutje për karrierën tuaj.

Që nga ajo kohë ju jeni pak më të moshuar, por shpresojmë  të paktën keni mësuar disa gjëra.

Tashmë për të qëndruar jashtë pas mesnate ju duket e tmerrshme.

Tashmë ju keni simpati për punën tuaj, e jo për diçka tjetër, sepse vetëm puna juaj ju duket e rëndësishme.

Të kalosh kohën me dikë të familjes është më e mirë për ty, se sa me shoqëri.

Nuk ke asnjë pik interesi për njerëzit që të humbën dhe dëshirojnë të të kthejnë pas.

Trupi juaj, ka nevojë për një kujdes më të shtuar.

Kur është fjala për miqtë nuk të intereson sa persona jeni, por a jeni duke u kënaqur.

Përgatitja e tostave apo sënduiçëve nuk llogaritet si një gatim më.

Nuk të intereson trendi i veshjeve, ti më nuk e ndjek trendin e tyre dëshiron që të tjerët të ndjekin ty.

Të jesh personi më i dehur më nuk të duket e mirë.