Merrni 50 euro falas për tregtim në tregun global financiar - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Merrni 50 euro falas për tregtim në tregun global financiar

NULL NULL
11/11/2015

Artikull i sponsorizuar

FXLider, të gjithë lexuesve të webfaqes klankosova.tv, u jep 50 euro falas për të tregtuar me Paundin Britanik dhe Euron në tregun botëror, i vetmi tregtim me të cilën ju mund të fitoni edhe kur ngritet edhe kur bie vlera e monedhës.

Shfrytëzoni këtë rast që të merrni 50 euro për tregtim këtu.

Mbretëria e Bashkuar do të ketë afat deri në fund të vitit 2017 për të vendosur nëse do të bëhet anëtare e Bashkimit Europian. Disa nga partitë kryesore politike në Mbretërinë e Bashkuar mbështesin një referendum mbi anëtarësimin në BE, ndër të cilat më të rëndësishmet janë Partia Konservatore dhe Partia e Pavarur e Mbretërisë së Bashkuar (UKIP).

Mbështetësit e Brex-it (siç është quajtur gjerësisht jashtë Britanisë nga BE-ja) i kanë bazuar qëndrimet e tyre në një mori faktorësh të ndryshëm. Argumentet kryesore për Brex-in se BE-ja do të kushtojë shumë, se ajo minon politikën e brendshme të shteteve anëtare dhe sovranitetin kombëtar me mbytjen e  bizneseve me  shumë rregulla të rrepta.

Britania ka vetevendosur tashmë të mos jetë anëtare e bashkimit monetar dhe ka mbajtur monedhën e saj kombëtare – £ (GBP) në vend që të miratojë një monedhë të re të përbashkët evropiane – euron, dhe të mos jetë anëtar i zonës Shengen, e cila nuk ndan kufijtë e hapur me një numër vendesh evropiane.Megjithatë, përfaqësuesit tregtarë nga SHBA paralajmërojnë se SHBA do të ketë shumë pak interes në negociata të tilla dhe që marrëveshjet aktuale të tregtisë mes BE-së dhe SHBA, Britania e Madhe ka gjasa që të përjashtohet. Në këtë rast Britania do të kishte humbur mundësinë për të luftuar për një marrëdhënie të privilegjuar tregtare me SHBA dhe do të duhej të përballej me të njëjtat tarifa dhe kufizime të tjera me të cilat përballen vendet si Brazili, Kina dhe India.

Në muajt e fundit mundësia që Mbretëria e Bashkuar të dalë nga Bashkimi Europian ka krijuar  një presion të fortë mbi Euron dhe ka një arsye të mirë. Skocia vitin e kaluar ka mbajtur një referendum dhe qytetarët e saj zgjodhën që të mbeten brënda Mbretërisë së Bashkuar.

Megjithatë vlera e funtes që pastaj ra nën ndikimin e hipotezes se është e mundur shkeputja që do ishte fati i Mbreterise se Bashkuar që të bëhet e paqëndrueshme.

Shkarko këtu falas 50 euro për tregetim.

Një gjë e ngjashme ka të ngjarë që të ndodh përsëri nese Britania e Madhe vendos të mbaj këtë referendum. Nga ana tjeter partia e Punes eshte kunder kësaj ideje dhe nuk e mbeshtet referendumin. Pasiguria në këtë ceshtje ka një ndikim negativ në vleren e euros dhe të pauntid sepse nese tregut nuk i perlqen diçka që ështe vetem pasiguri

FXLider ka një bashkëpunim të veçantë me FORTRADE Limited – Kompania është e autorizuar dhe rregulluar në Britaninë e Madhe nga (Autoriteti Sjelljes Financiar) FCA nën numrin e licencës 609970.

Përveç pikëpamjet e disclaiming, ky material nuk përbën një ofertë ose një kërkesë për ekzekutimin e një transaksioni në çdo instrument financiar. Kompania FORTRADE nuk pranon asnjë përgjegjësi për çdo përdorim që mund t’i bëhet dhe për pasojat që rrjedhin prej tyre. Mos jepni nga ndonjë përfaqësime ose garanci për saktësinë dhe plotësinë e informacionit. Si pasojë çdo person që vepron në këtë kuptim tërësisht në përgjegjësinë e tyre. Çdo hulumtim kusht nuk merr parasysh objektivat specifike të investimeve, gjendjen dhe nevojat e një personi të caktuar të cilët mund të marrin atë financiar. Kjo nuk është përgatitur në përputhje me kërkesat ligjore të dizajnuara për të promovuar pavarësinë e hulumtimit të investimeve si të tillë.