10:53, 9 Tetor 2018

Krijimet e auto-shtëpisë “Bajraktari” nuk kanë të ndalur.

Ata kanë transformuar një veturë Mercedes SLK 2002 në një veturë që në pamje është oldtimer dhe është i bazuar në modelin Roadster 500k i vitit 1937.

Storie nga gazetari Milot Hasimja.