11:28, 20 Korrik 2020

Në emisionin Ora 7 në Klan Kosova vazhdimisht ka pasur kronika për automjete të vjetra.

Këtë mëngjes gazetari Milot Hasimja ka sjellur historinë dhe karakteristika e një veture shumë të vjetër.

Bëhet fjalë për Mercedes 250 SE i prodhuar në vitin 1967.

Konkurs Pune

Lexo më shumë