8:49, 14 Maj 2019

Sa është mund, poashtu është edhe një kënaqësi kur punon në një veturë e cila i ka kaluar 50 vite jetë.

Brenda një veture të tillë mund të fshihen aventura, tregime, emocione, qeshje dhe të qara. Kilometrat dhe mosha e bëjnë të vetën, njofton Klan Kosova.

Muaj më parë kishte ardhur nga një vend skandinav për vetëm një qëllim, restaurimin e tij të tërësishëm, sot duket krejt ndryshe.

Prodhimi i serisë 200, 200D dhe modelit 230 kishte filluar në vitin 1965. Modeli 200 dhe ai 200D kishin zëvendësuar modelin 190c dhe 190Dc. Storje nga Milot Hasimja.

Konkurs Pune

Lexo më shumë