16:26, 9 Maj 2018

Në Facebook po qarkullon një video mjaft interesante ku shihet një kamerier duke e shërbyer çajin në një formë të pazakontë.

Gjatë një prej netëve pranverore prizrenase në një nga çajtoret e qytetit të lashtë, kamerieri shihet duke ardhur në drejtim të myshterinjve me një tabak.

Për një moment, ai e rrotullon tabakun për 180 shkallë, dhe për befasi, çaji duke të mos jetë derdhur fare.

Sherbimi i çajit ne “Çajtoren Menta” ne Prizren!

Publiée par Bukurite e Prizrenit sur mardi 8 mai 2018

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë