"Menaxheri" komedia më e re e Radogoshit - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

“Menaxheri” komedia më e re e Radogoshit

NULL NULL
25/05/2015
Në një rrëfim për KultPlus, Radogoshi tregoi sheshxhirimet janë në tri vende: Gjakovë, Prishtinë dhe Ulqin”, theksoi Sevdai Radogoshi.

Komediani i mirënjohur , Sevdai Radogoshi i cili ka mbi 30 role të ndryshme, tani së fundmi është në përgatitje të një projekti të ri i cili pritet të dalë shumë shpejt.

“Menaxheri” është projekti i cili xhirimet ka filluar me 24 maj e që vjen nën regjinë dhe skenarin e vetë Sevdai Radogoshit, apo siç është i njohur në opinionin e gjerë si Qumili.

Në një rrëfim për KultPlus, Radogoshi tregoi në pika të shkurta se për çka do të bënë fjalë komedia që përkon shumë me aktualitetin e ditëve të sotme. “Komedia bënë fjalë për një 50 vjeçar i cili ka shumë para, dhe pas një takimi me një djalë të ri i cili është edhe menaxher, ky i fundit e shtyn atë të bëhet këngëtar vetëm e vetëm të përfitoj nga ai. Sheshxhirimet i kemi në tri vende që janë në Gjakovë, Prishtinë dhe Ulqin”, theksoi Sevdai Radogoshi.