8:29, 20 Maj 2020

Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë regjistruar të paktën 1.527.355 raste të koronavirusit dhe 91.872 vdekje të lidhura, sipas të dhënave të përpiluara nga Universiteti Johns Hopkins.

Të paktën 17.059 raste të reja dhe 1.383 vdekje janë raportuar të martën.

Në total përfshihen raste nga të 50 shtetet, Rrethi i Kolumbisë dhe territoret e tjera të SHBA-vë, si dhe raste të riatdhesuara, raporton CNN, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë