16:51, 14 Nëntor 2019

Këso pamje nuk na bie shpesh t’i shohim nëpër rrugë.

Në pamjet që lexuesit i kanë dërguar Klan Kosovës shihet se një person lëvizte me rollera në rrugën Fushë Kosovë-Prishtinë.

Ky i kapur për një kamion ka kaluar afër një patrolle të Policisë së Kosovës, dhe ka vazhduar i pa vërejtur.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë