11:28, 12 Korrik 2018

Vera dhe pushimet janë dy arsyet për të bërë manikyrin dhe pedikyrin më të mirë. Por, pothuajse secila vajzë ka vështirësi në përzgjedhjen e ngjyrës dhe dizajnit!

Ky artikull ju ofron një listë të dizajneve kreative që është e sigurt se do ta zgjojnë imagjinatën tuaj!

A post shared by Ольга (@panibratova) on

A post shared by Ольга (@panibratova) on

Чтобы незаметно отрастало)))

A post shared by КУРСЫ ПЕДИКЮРА СПб (@nastini_nogti) on

A post shared by Ольга (@panibratova) on

 

A post shared by Ольга (@panibratova) on

#пальмыморечайки

A post shared by КУРСЫ ПЕДИКЮРА СПб (@nastini_nogti) on

#летнийпедикюр #градиентнаножках для Оленьки.

A post shared by Julia nails designer (@julia_nails_design) on

#настинагеометрия

A post shared by КУРСЫ ПЕДИКЮРА СПб (@nastini_nogti) on

Яркости и лета в ленту!!!!

A post shared by КУРСЫ ПЕДИКЮРА СПб (@nastini_nogti) on

A post shared by Ольга (@panibratova) on

A post shared by Ольга (@panibratova) on

A post shared by Ольга (@panibratova) on

Мастер @mashapatrakova05 _____________ Больше идей ищите на страничках 💅🏼 @nail__master__russia – модные дизайны @wedding_nails – свадебные идеи ______________ #nail__master__russia#препаратныйпедикюр#pedicure#педикюрshellac#педикюрростов#педикюрмосква#педикюрвладивосток #педикюрказань #instanails#gelnail#гельлак#pedicure_nmr#педикюртула#педикюрнн#аппаратныйпедикюр#стразы#комбинированныйпедикюр#pedicure_nmr#педикюрхабаровск#педикюрспб#нюдовыеногти#педикюр#pedicure#матовыйчерный#red#педикюрпитер#педикюрспб

A post shared by Педикюр Идеи педикюра Pedicure (@pedicure_nmr) on

Мастер @panibratova _____________ Больше идей ищите на страничках 💅🏼 @nail__master__russia – модные дизайны @wedding_nails – свадебные идеи ______________ #nail__master__russia#препаратныйпедикюр#pedicure#педикюрshellac#педикюрростов#педикюрмосква#педикюрвладивосток #педикюрказань #instanails#gelnail#гельлак#pedicure_nmr#педикюртула#педикюрнн#аппаратныйпедикюр#стразы#комбинированныйпедикюр#pedicure_nmr#педикюрхабаровск#педикюрспб#нюдовыеногти#педикюр#pedicure#матовыйчерный#red#педикюрпитер#педикюрспб

A post shared by Педикюр Идеи педикюра Pedicure (@pedicure_nmr) on

Мастер @peppa.studio _____________ Больше идей ищите на страничках 💅🏼 @nail__master__russia – модные дизайны @wedding_nails – свадебные идеи ______________ #nail__master__russia#препаратныйпедикюр#pedicure#педикюрshellac#педикюрростов#педикюрмосква#педикюрвладивосток #педикюрказань #instanails#gelnail#гельлак#pedicure_nmr#педикюртула#педикюрнн#аппаратныйпедикюр#стразы#комбинированныйпедикюр#pedicure_nmr#педикюрхабаровск#педикюрспб#нюдовыеногти#педикюр#pedicure#матовыйчерный#red#педикюрпитер#педикюрспб

A post shared by Педикюр Идеи педикюра Pedicure (@pedicure_nmr) on

Листья. Акварель. 2018.

A post shared by КУРСЫ ПЕДИКЮРА СПб (@nastini_nogti) on