Më e mirë Johansson se Kardashian - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Më e mirë Johansson se Kardashian

NULL NULL
14/05/2015

Një hulumtim i përgatitur nga gjiganti Bluebella, për trupat e të famshme kanë arritur në përfundim që e famshmja me trupin më të bukur është Scarlett Johansson.

Sipas tyre është Johansson femra “ më afër trupit perfekt” se secila e famshme tjetër.

Trupi i saj u rangua si nëntëdhjetë e gjashtë pikë katër përqind më afër perfektes (96.4%).

scarlet

Menjëherë pas saj rangohet Kim Kardashian trupi i të cilës është vetëm zero pikë një përqind më larg perfektit se i Johansson, pra është nënëtëdhjetë e gjashtë pikë tre përqind (96.3%)

kim

E treta u rangua 69 vjeçarja Helen Mirren me nëntëdhjetë e pestë pikë gjashtë përqind afër perfektit (95.6%)

e treta

Bluebella gjithashtu i ka krahasuar përmasat e yjeve nga e kaluara dhe e ka radhitur  trupin e Marilyn Monreo vetëm gjashtë përqind larg perfektit.

E të famshme tjera që u radhitën pas këtyre të janë: Cameron Diaz 91%, modelja Elle Macpherson 88.3 përqind, Salma Hayek 88 përqind etj.

Shkencëtarët e kanë aplikuar këtë metodë edhe më herët por vetëm për format më të bukura të fytyrës, e kjo është hera e parë që këtë metodë e përdorin për format e trupit.