Me anë të koncerteve dy grupe nga Zvicra kërkojnë heqjen e vizave për Kosovën - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Me anë të koncerteve dy grupe nga Zvicra kërkojnë heqjen e vizave për Kosovën

NULL NULL
25.10.2019 17:52

Dy grupe nga Zvicra “DIE DIE BE”, “TERRY BLUE” dhe një grup muzikor nga Kosova ZWADA, e udhëhequr nga Suada Abazi, gjatë muajit nëntor do të mbajnë një tur të koncerteve në : Prishtinë, Prizren,Pejë, Klinë dhe Tiranë.

Këto organizime do të mbahen nën patronatin e Tour – VISA FREEDOM FOR KOSOVO, me qëllim promovimin e lirisë së lëvizjes dhe mbështetjen e të rinjve për të qëndruar të fortë dhe të shëndetshëm deri në realizimin e kësaj të drejte të mohuar për të rinjtë e Kosovës.

Koncertet do të mbahen nga data 1 deri më 10 nëntor.