20:42, 16 Korrik 2019

Lidhja Demokratike e Kosovës, nën udhëheqjen e kryetarit Isa Mustafa, ka mbajtur mbledhjen e radhës të kryesisë.

Gjatë kësaj mbledhje është vendosur që Kuvendi Zgjedhor i LDK-së orientimisht të mbahet me datën 3 gusht.

Në ndërkohë, të gjitha organet e LDK-së do të përmbyllin përgatitjet e nevojshme për mbarëvajtjen e Kuvendit, njofton Lidhja Demokratike e Kosovës përcjellë Klan Kosova.

Kuvendi i LDK-së do të ketë karakter solemn ku do të rikonfirmohet puna dhe performanca e LDK-së, fuqia politike dhe lidhja e fuqishme tridhjetëvjeçare e LDK-së me popullin e Kosovës.

Konkurs Pune

Lexo më shumë