Më 3 dhe 4 qershor, Serdar Ortaç performon në Klan Arena - Klan Kosova

Më 3 dhe 4 qershor, Serdar Ortaç performon në Klan Arena

NULL NULL
2 weeks më parë

Këngëtari i njohur turk, Serdar Ortaç së bashku me ekipin e tij muzikor do të performojë live në Klan Arena më 3 dhe 4 qershor.

Biletat për ta dëgjuar dhe parë nga afër artistin mund t’i gjeni në Klan Arena, online në ëebfaqen www.klanarena.com si dhe në të gjitha pikat e Artmotion.

“Klan Arena” tashmë njihet përmes koncerteve artistike pa audiencë që janë realizuar gjatë pandemisë. Mirëpo, tash po shndërrohet në një qendër argëtimi kështu duke ofruar hapësira për koncerte, kokteje, konferenca, mbledhje dhe çfarëdo organizimi tjetër.

Ejani dhe kaloni një mbrëmje të paharrueshme!