MCC konfirmon nënshkrimin e marrëveshjes 236 milionëshe me Kosovën për energjinë

Korporata Sfidat e Mijëvjeçarit – MCC ka bërë të ditur se me Qeverinë e Kosovës është përmbyllur marrëveshja kompakte në shumë prej 236.7 milionë dollarë. “Sot, MCC dhe Qeveria e Kosovës përmbyllën një javë produktive negociatash për një marrëveshje kompakte të propozuar prej 236.7 milionë dollarësh, e krijuar për të forcuar sektorin e energjisë së … Continue reading MCC konfirmon nënshkrimin e marrëveshjes 236 milionëshe me Kosovën për energjinë