8:11, 15 Korrik 2020

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot do të mbyllet për qarkullim nga ora 07:00 deri në ora 17:00, rruga “Ilaz Kodra” deri te kryqëzimi me rrugën “28 Nëntori” dhe “Isa Boletini”.

Kjo për shkak të asfaltimit të kësaj rruge.

Konkurs Pune

Lexo më shumë