“Derisa mund të kemi akoma për t’u ballafaquar, ne mund të ngushëllohemi se ditët më të mira do të kthehen. Në do të jemi përsëri me miqtë tanë. Do të jemi përsëri me familjet tona. Do ta takohemi përsëri”.

22:12, 5 Prill 2020

Mbretëresha Elizabeth II ka bërë në fjalim të rrallë sot ku ka folur rreth përhapjes së pandemisë COVID-19.

Ajo ka thënë se së bashku mund ta tejkalojmë këtë sëmundje, shkruan CNN, transmeton Klan Kosova.

“Së bashku ne po e luftojmë këtë sëmundje dhe unë dua t’ju siguroj se nëse mbetemi të bashkuar dhe të vendosur; atëherë do ta kapërcejmë atë”.

“Shpresoj që në vitet në vijim të gjithë do të jenë në gjendje të krenohen me mënyrën se si iu përgjigjën kësaj sfide”.

Elizabeth II e ka përfunduar fjalimin e saj duke thënë se ditë të mirë janë përpara.

“Derisa mund të kemi akoma për t’u ballafaquar, ne mund të ngushëllohemi se ditët më të mira do të kthehen. Në do të jemi përsëri me miqtë tanë. Do të jemi përsëri me familjet tona. Do ta takohemi përsëri”.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë