15:29, 15 Mars 2019

Vetëm pas pak orësh pasi u hap një fond për t’i ndihmuar të mbijetuarit nga sulmi tragjik në Zelandë të Re ku humbën jetën 49 persona, janë mbledhur rreth 335 mijë euro.

Ky fond është hapur nga një organizatë bamirëse për t’i mbështetur viktimat në Zelandë të Re dhe kanë marrë pjesë rreth gjashtë mijë donatorë, shkruan BBC, transmeton Klan Kosova.

“Të gjitha donacionet e dërguara në këtë fond do të shfrytëzohen për t’i ndihmuar dhe mbështetur personat e prekur nga ky incident i tmerrshëm”, ka shkruar kjo organizatë e bamirësisë.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë