Mbi 100 të vdekur gjatë përmbytjeve në Indi

Më shumë se 100 njerëz kanë vdekur për shkak të përmbytjeve të shkaktuara nga shirat e dendur në shtetet indiane të Uttar Pradeshit dhe Biharit. Trafiku hekurudhor, lëvizja e automjeteve, shërbimet e kujdesit shëndetësor, shkollat ​​dhe furnizimi me energji elektrike janë ndërprerë në të dyja shtetet, thanë zyrtarët e këtij vendi, raporton BBC, transmeton Klan … Continue reading Mbi 100 të vdekur gjatë përmbytjeve në Indi