23:48, 23 Korrik 2019

Në komunën e Drenasit është dikutuar për  Zhvillimin e Zonës Industriale të Re

Në këtë seminar të biznesit ndërkombëtar u tha se projekti i nisur në vitin 2010 është tashmë një projekt i kompletuar, njofton Klan Kosova.

Me këtë rast, zëvendësministrja e Tregtisë dhe Industrisë, Arbëresha Krasniqi, tha se MTI ka vendosur si prioritet zhvillimin dhe forcimin e zonave ekonomike.

Kronikë nga Mejreme Gashi

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë