23:40, 22 Maj 2019

Një debat që u organizua sot, iu kushtohet gjëndrave tiroide.

Aty u konstatua se kontrolli te mjeku dhe identifikimi i hershëm, nënkupton edhe shërim, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga gazetari Albert Bajrami.

Konkurs Pune

Lexo më shumë