Maturantët e Shqipërisë sot i nënshtrohen testit të gjuhës së huaj - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Maturantët e Shqipërisë sot i nënshtrohen testit të gjuhës së huaj

NULL NULL
23/05/2015
Maturantët e Shqipërisë sot i nënshtrohen provimit të gjuhës së huaj. Testi për këtë provimi do të përmbajë 25 pyetje, nga të cilat 13 me përgjigje alternative

Rreth 45 mijë maturantë në Shqipëri do t’i nënshtrohen ditën e sotme provimit të gjuhës së huaj.

Testi për këtë provimi do të përmbajë 25 pyetje, nga të cilat 13 me përgjigje alternative, që vlerësohen me 1 pikë secila (13 pikë gjithsej) dhe 12 pyetje me zhvillim, të cilat vlerësohen me 37 pikë.

Testi vlerësohet maksimalisht me 50 pikë.

Ndërkaq, provimi i gjuhës së huaj do të zgjasë 2 orë e 30 minuta.