10:59, 13 Korrik 2020

Gazetari Milot Hasimja ju sjell disa fotografi të interpretuesve dhe muzikantëve shqiptarë të Kosovës.

Këto fotografi janë realizuar nga Matija Murko, etnolog i njohur slloven i cili shëtiti në këtë pjesë në vitet e 30-ta të shekullit të kaluar.

Konkurs Pune

Lexo më shumë