Maskë me të bardhën apo të verdhën e vezës?

Maskë me të bardhën apo të verdhën e vezës?

10 muaj më parë

Veza është një nga përbërësit më të përmendur në maskat për të gjitha llojet e lëkurës, qoftë mikse, të thatë apo të yndyrshme.

Por, jo gjithnjë na bën mirë e gjithë veza – edhe e bardha dhe e verdha – pasi ato përdoren për arsye të ndryshme.

E bardha e vezës

Përdoret kur duam që të minimizojmë rrudhat ose t’i japim elasticitet lëkurës tonë pasi ajo ka një veti tërheqëse.

Një nga maskat më të përmendura është kombinimi i të bardhës së vezës me limon. Këtë maskë mund ta mbani për 30 minuta dhe më pas ta shpëlani.

E verdha e vezës

Për ju që e keni lëkurën e thatë, e verdha e vezës është shumë hidratuese jo vetëm për fytyrën, por edhe për flokët. Aroma nuk është më e mira, por efekti është mahnitës./Living