9:56, 16 Shtator 2019

E hëna vazhdon me të vegjlit.

Edhe foshnjat kanë nevojë për hidroterapi dhe masazh. Në çfarë kohe mund ta aplikojnë këtë tretman dhe cilat janë benefitet në shëndetin e tyre, i kuptojmë në storien që na sjellë Shqipe Berisha.

Konkurs Pune

Lexo më shumë