Masat e reja, universitetet publike dhe private kalojnë në ligjërata online

Masat e reja, universitetet publike dhe private kalojnë në ligjërata online

NULL NULL
4 javë më parë

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, ka paraqitur masat e reja që janë propozuar pas takimit me Komisionin për koordinim për situatën me COVID-19.

Zemaj ka thënë se njëra nga këto pika është edhe ajo e mbajtjes së ligjëratave online në të gjitha universitet private dhe publike.

“Ligjëratat në universitetet private dhe publike do të zhvillohen online, puna praktike dhe provimet do të realizohen në prani fizike por duke respektuar masat e parandalimit të COVID-19”.

Ndërsa për shkolla Zemaj ka thënë se ato do të kenë më shumë mbikëqyrje.

“Nga takimi i fundit i datës 10 që kemi pas me komitetin 10 shkolla kanë kaluar nga sistemin a tek c dhe mbikëqyrja është e madhe”, ka thënë Zemaj.