15:40, 24 Maj 2018

Një burrë u divorcua nga gruaja vetëm pas 15 minutave pasi u martuan.

Kjo ka ndodhur pas ceremonisë së kurorëzimit sipas Islamit, u ndje i ofenduar nga kërkesa e babait të nuses për ta paguar çmimin që ishin marrë veshë.

Burri ishte pajtuar që ndaj vjehrrit të paguante 20 mijë funta për martesën në Dubai, por që i moshuari kishte humbur durimin derisa kërkonte paratë, shkruan DailyMail, përcjell Klan Kosova.

Anëtarërt e familjeve dhe miqtë shoqëruan viftin në zyrën e gjyrtarit sipas Sheriatit, që të përcjellin momentin e martesës dhe nënshkrimin e ciftit.

Dhëndrri kishte dhënë gjysmën e shumës me të arritur marrëveshjen me babain e nuses, kurse pjesa tjetër kishte mbetur që t’ia jepte në momentin kur palët do të dilnin nga ndertesa e gjykatës.

Sidoqoftë, babi i nusës kërkonte ‘keshin’ menjëherë pas nënshkrimit, edhe nëse dhënrri s’i kishte paratë me vete.

Ai kishte kërkuaër pesë minuta që të shkonte deri te vetura e parkuar jashtë për të paguar cmimin e plotë të nusës.

Por plaku kishte këmbëngul, që pagesa të bëhej aty brenda apo parat t’i sillte aty ndonjë person tjetër dhe dhënrri të mos dilte jashtë.

Nga kjo dhënrri u ndje i fyer dhe menjëherë kërkoi që martesa të anulohej.

Aty ai i ka treguar të atit të nuses se nuk e donte më për nuse të bijën e tij. Dhe brenda 15 minuta marrëveshja për martesë u prish.
The man agreed to pay his new father-in-law Dh100,000 (£20,000) for their wedding in Dubai but the older man became impatient to get the cash

Konkurs Pune

Lexo më shumë