“Marrëveshja Kosovë-Serbi duhet të ndërtohet mbi parimet ekzistuese” - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

“Marrëveshja Kosovë-Serbi duhet të ndërtohet mbi parimet ekzistuese”

NULL NULL
05/09/2018

Avni Arifi, këshilltari i kryeministrit Ramush Haradinaj, ka thënë se “nëse duhet Kosova të zgjedh në mes të konfliktit të ngrirë dhe “çfarëdo vizatimi të kufijve” unë jam për ngrirje konflikti”

“Nëse duhet Kosova të zgjedh në mes të “defunksionalizimit / AKS ala Republika Srbska dhe konfliktit të ngrirë prapë unë jam për “ngrirje të thellë”.

“Marrëveshja duhet të ndërtohet mbi parimet ekzistuese për mbrojtjen e të drejtave të komuniteteve, pajtimit dhe njohjes reciproke. Çdo gjë tjetër nuk i shërben askujt”

klankosova.tv