Mariq e Zarif, për bashkëpunim - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Mariq e Zarif, për bashkëpunim

NULL NULL
07/05/2015
Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Ljubomir Mariq gjatë takimit që pati sot me shefin e UNMIK-ut Farid Zarif. u dakordua se bashkëpunimi në mes të institucioneve lokale dhe atyre ndërkombëtare është shumë i rëndësishëm.

Ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Ljubomir Mariq është takuar sot me shefin e UNMIK-ut, Farid Zarif.

Gjatë takimit ata folën për planet e ardhshme të ministrisë që udhëhiqet nga Mariq , si dhe për situatën aktuale në fushat e ndryshme.

Mariq dhe Zarif u dakorduan se bashkëpunimi në mes të institucioneve lokale dhe atyre ndërkombëtare është shumë i rëndësishëm, dhe ky bashkëpunim është në dobi të të gjithë atyre që jetojnë në Kosovë.