13:58, 8 Nëntor 2018

Në qendër të Bularatit është shpalosur një flamur i madh grek dhe bëhen thirrje nacionaliste, ndërkohë që trupi i Kostandinos Kacifas po shkon drejt kishës për ceremoninë mortore.

Kortezhi mortor po mbajnë në duar flamuj grekë, shkruan Top Channel.

Konkurs Pune

Lexo më shumë