15:05, 11 Prill 2019

“Me lirinë, librat, lulet dhe Hënën, kush nuk do të ishte i lumtur”, mendonte poeti Oscar Wilde.

Megjithatë, kënaqësitë më të vogla të jetës, shpesh janë më të shenjta – ashtu sikur ndjenja e largimit pa plan gjatë një pasditeje ose rishikimi i serisë tënde të preferuar.

Nëse në gjithë këto aktivitete se gjeni ndjenjën e duhur – libri padyshim, gjithmonë ju ofron magji.

Maniakët e mëdhenj të leximit gjithçka në jetën e tyre e lidhin me librin, transmeton Klan Kosova.

Atë mund ta shihni në bluzat, çantat dhe gjithçka tjetër që i rrethon. Librin e mendojnë si dhurata të parë për të bërë ose edhe për të marrë.

Për ju që librin e keni dashuri, më poshtë shihni disa krijime fantastike – pse jo t’i bëni edhe ju 📚📚📚klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë