20:16, 12 Janar 2019

Ka kaluar një muaj e gjysmë, e një sasi mallrash që hynë në Kosovë nga Serbia, ende nuk janë doganuar, por as nuk janë përfshirë në taksën e vendosur nga qeveria.

Ky proces ka mbetur pezull, deri të hënën kur pritet të përfundoj vlerësimi dhe të merret vendimi nëse ato do të doganohen pa iu nënshtruar taksës, njofton Klan Kosova.

Kronikën me detaje e ka përgatitur Flamur Gajtani.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë