20:32, 26 Maj 2019

Malisheva po ka telashe të natyrës sportive.

Tifozët janë ndarë në dy grupe dhe nuk po pajtohen rreth emrave të tifozerive, njofton Klan Kosova.

Kronikë e gazetarit Flamur Gajtani.

Konkurs Pune

Lexo më shumë