14:00, 16 Korrik 2019

Vendi i vogël ballkanik vazhdon të mbetet një vend jo shumë i njohur, por numri i turistëve është në rritje.

Shumica janë të tërhequr nga plazhet e Adriatikut, por vendi dëshiron që t’i tërheqë vizitorët në bjeshkë, siç është Durmitor.

Më poshtë janë vendet më karakteristike të Malit të Zi që po bëhen pikë synimi për turistët e huaj:

Shumëllojshmëri e madhe në një hapësirë të vogël

Gjiri i Kotorit

Kisha dhe manastire

Vendpushimi bregdetar i Budvës

Ishulli luksoz, Sveti Stefan

Malet Durmitor në veri 

Gryka e Tarës

Parku Nacional Biogradska Gora

Liqeni Skadar

Ushqime të shijshme

Konkurs Pune

Lexo më shumë