Malet e Pejës destinacioni kryesor i turistëve të huaj (VIDEO)

Malet e Pejës destinacioni kryesor i turistëve të huaj (VIDEO)

NULL NULL
4 javë më parë

Kosova ka shumë vende atraktive për turizëm, njofton Klan Kosova.

Prishtina dhe Prizreni po llogariten si vendet më të frekuentuara nga të huajt, për shkak të mundësive që ofrojnë.

Malet e Pejës të jenë destinacioni kryesor turistik i të huajve në Kosovë, e të tillë brenda vitit hyjnë afro 5 milion.

Kronikë e gazetares Qendresa Sinani.