11:57, 29 Shtator 2018

Nëse keni mbjellë pemët dhe nuk ju pëlqen vendi, ka gjithmonë një zgjidhje.

Tashmë ekziston një metodë e re për ndryshimin e vendit të pemës pa ju dëmtuar rrënjët, transmeton Klan Kosova.

Kompania Dutchman Industries ka lansuar në treg një makineri efikase ku largon pemën nga një vend në vendin tjetër duke larguar edhe rrënjët.

Më poshtë është video ku tregohet si kryhet kjo procedurë.

klankosova.tv