20:58, 11 Janar 2019

Një familje nga Magura e Lipjanit po ankohet se po jeton në kushte të rënda.

Klan Kosova ka qenë në familje dhe ka parë për së afërmi gjendjen e familjes Brestovci.

Të gjithë ju që dëshironi ta ndihmoni familjen mund ta kontaktoni përmes këtij numri: 045801187

Kronikë nga Mejreme Gashi.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë