16:00, 22 Shkurt 2020

Kitaristi 40-vjeçar i Good Charlotte, Benji Madden, i cili e mirëpriti fëmijën e tij të parë me aktoren Cameron Diaz gjatë fundit të vitit të kaluar, e postoi një shkrim të lezetshëm falënderues në llogarinë e rrjetit social.

Gruaja dhe vajza ime më mbushin me aq shumë mirënjohje ❤”, shkroi Benji në Instagram krahas një vizatimi të disa trëndafilave. “Ndihem me fat çdo ditë❤. Thjesht doja ta thoja me zë të lartë!!! Shumë dashuri dhe urimet më të mira ❤❤❤”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë