23:07, 11 Korrik 2020

Presidenti i Francës, Emmanuel Macron, ka kujtuar masakrën e Sebrenicës, transmeton Klan Kosova.

Ai ka thënë se ajo çfarë është bërë në Sebrenicë në vitin 1995 nuk duhet të harrohet kurrë.

” Srebrenica 1995. Të mos harrojmë kurrë gjenocidin dhe viktimat e tij. Le të mbrojmë civilët dhe të veprojmë për paqen dhe sigurinë në Evropë dhe në botë”, ka thënë Macron në rrjetin social Facebook.

Srebrenica 1995. N’oublions jamais le génocide et ses victimes.

Srebrenica 1995. N’oublions jamais le génocide et ses victimes. Sachons protéger les civils et agir pour la paix et la sécurité en Europe comme dans le monde.

Publiée par Emmanuel Macron sur Vendredi 10 juillet 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë