12:13, 17 Prill 2018

Presidenti francez Emmanuel Macron u ka bërë thirrje evropianëve që t’i rezistojnë autoritarizmit dhe të jenë në shërbim të demokracisë.

“Nuk dua t’i përkas një gjenerate somnambul që ka harruar të kaluarën. Dua t’i përkas një gjenerate që zgjedh të mbrojë demokracinë e saj”

Këto deklarata Macron i bëri gjatë adresimit të tij me një fjalim pasionant në Parlamentin Evropian.

Ai do të nis një seri debatesh me votuesit në Strasbourg, që kane për qëllim të rivendosin lidhjen me Bashkimin Evropian.

Konkurs Pune

Lexo më shumë