12:00, 15 Maj 2019

Egjiptianët e lashtë i nderuan macet si perëndi 10.000 vjet më parë, dhe sigurisht se duhet të ketë arsye për këtë .

Kur zgjohesh natën dhe e sheh që mobilet janë me gritha, ushqimi është zhdukur si me magji.. dhe lista vazhdon! Nëse keni menduar që keni parë gjithçka, nuk e dini se sa gabim e keni!

Pavarësisht nëse ju pëlqejnë macet ajo po, nuk mund të qëndroni indiferentë ndaj kësaj galerie të mëposhtme:

Konkurs Pune

Lexo më shumë