10:29, 11 Korrik 2018

Jemi në kohën e lulëzimit të plotë! Kjo është periudha më e bukur për t’i bërë dhuratë vetes një buqetë me lule, edhe nëse kjo e fundit nuk vjen si surprizë ! Por a keni menduar ndonjëherë se lulja që ju bën më shumë për vete thotë diçka për personalitetin tuaj ! Lidhja e këtyre të fundit me karakterin e njeriut është bërë që në antikitet, ndaj Living po sjell më poshtë interpretimin e 10 luleve… lexojini dhe gjeni veten.

embeddedIMG TheBestFlowersforEveryPersonality 850px 1 850x850

Romantiket do të zgjedhin gjithmonë trëndafilat. Ju jeni të dashuruara me vetë jetën dhe gëzimin e gjeni dhe tek gjërat e vogla ! Nuk është çudi që ju t’i bëni shpesh dhuratë, trëndafila vetes, sepse nuk e lini lumturinë tuaj në dorën e të tjerëve!

embeddedIMG TheBestFlowersforEveryPersonality 850px 2 850x850

Luledelet janë simboli i lumturisë ! Nëse kjo është lulja juaj e preferuar, ose njihni dikë me emrin Daisy atëherë keni të bëni me një njeri shumë optimist.

embeddedIMG TheBestFlowersforEveryPersonality 850px 3 850x850

Jargavanët përfaqësojnë lidhjen e ngushtë me familjen dhe pafajësinë ! A nuk janë muret e shtëpisë suaj të mbushura me portrete familjare? Atëherë kjo është lulja juaj e preferuar.

embeddedIMG TheBestFlowersforEveryPersonality 850px 4 850x850

Orkidetë

Njerëzit që kanë të preferuar orkidetë, janë detajistë dhe elegantë në zgjedhjet e tyre. Ju përshkruajnë si njerëz të rafinuar dhe me shije të hollë ! A nuk jeni të tillë?

embeddedIMG TheBestFlowersforEveryPersonality 850px 5 850x850

Zambakët e verdhë (Tiger lilies)

Jeni tepër krenare dhe vështirë ta “ulni kokën” Ju pëlqen të komandoni dhe të merrni drejtimin kudo që jeni (jo vetëm të jetë suaj). Jeni nje femër e fortë që bëni gjithçka për të arritur atë që doni.

embeddedIMG TheBestFlowersforEveryPersonality 850px 6 850x850

Karafili

Jeni një njeri pa komplekse, i thjeshtë dhe praktik ! Ju dini si t’jua bëni më të lehtë jetën njerëzve të tjerë, pasi keni një zgjidhje për gjithçka!

embeddedIMG TheBestFlowersforEveryPersonality 850px 7 850x850

Peoni

Mund të duken si lule delikate, por peonit rezistojnë shumë! Nëse kjo është lulja juaj e preferuar, atëherë me shumë gjasa jeni një aventuriere e lindur ! Të udhëtoni botën është ëndrra juaj më e madhe!

embeddedIMG TheBestFlowersforEveryPersonality 850px 8 850x850

Tulipanët

Mund të duken si lule “mendjemadhe” falë kërcellit që gjithmonë rri kryelartë, por njerëzit që kanë të preferuar këtë lule, janë tejet të shoqërueshëm dhe gazmorë ! Gjithnjë është kënaqësi t’ju kesh pranë

embeddedIMG TheBestFlowersforEveryPersonality 850px 9 850x850

Luledielli

Gjithmonë në kërkim të diellit, të dritës, të zgjidhjeve ! Jeni njeri optimist, që ndriçoni kudo që shkoni!

/living