12:00, 1 Qershor 2020

Gjatë qëndrimit në shtëpi është vërejtur se ajo duhet të zbukurohet me lloje të shumta të bimëve, varësisht nga dëshira.

Përmes stories së Kushtrim Bekollit dhe këshillave të familjes Hajzeri nga Shipoli i Mitrovicës, që ka afër tre dekada që merren me rritjen dhe shitjen e luleve, do të kuptojmë kërkesat dhe më të preferuarat e kësaj sezone.

Konkurs Pune

Lexo më shumë