Lugina e Roshkodolit, vendi i kërpudhave ushqyese (VIDEO)

Lugina e Roshkodolit, vendi i kërpudhave ushqyese (VIDEO)

NULL NULL
2 months më parë

Përmes stories së mëposhtme po ju prezantojmë luginën e Roshkodolit, një vend jo shumë larg maleve të Rugovës.

Në këtë vend Mentor Bajri po mbledh kërpudha të familjeve të ndryshme.

Se çfarë të mira sjellin ato për shëndetin tonë dhe cilat bukuri ka lugina e Roshkodolit, e kuptoni duke klikuar në skorien e mëposhtme