15:09, 2 Korrik 2020

Shqiptarët në Luginëne Preshevës do të përfaqësohen nga tre deputetë shqiptarë në Parlamentin e Serbisë.

Lajmin e madh e ka dhënë kryetari i Bujanovcit Shaip Kamberi.

“Tre mandate për deputet të siguruara tashmë nga “ADSH- Lugina e Bashkuar”, si rezultat i një bashkëpunimi të partive shqiptare me Tiranën dhe përkrahjes së Prishtinës. Ngritje e fuqisë politike të shqiptarëve që duhet materializuar në ndërtimin e strategjisë së përbashkët”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë