20:10, 13 Mars 2018

Është kryer punë e madhe në ndërtim, por gjithçka po bëhet pa lejen e qeverisë në Prishtinë.

Andaj, kjo e fundit e ka zgjedhur një mënyrë të kujdesshme për ta trajtuar projektin “Lugina e Diellit” që po zë vend midis Mitrovicës dhe Zveçanit, njofton Klan Kosova.

Për ndërtimin ilegal i është drejtuar gjykatës.

Kronikë e zgjeruar nga gazetari Besnik Tahiri: