15:50, 25 Qershor 2019

Bananet janë një ushqim tepër popullor në çdo vend ku ju shkoni.

Ky frut është ‘snacku’ më i shëndetshëm që mund të konsumohet, dhe kanë ëmbëlsinë e mjaftueshme për ruajtjen e metabolizmit tuaj, njofton Klan Kosova.

Por çfarë do të ndodhë nëse ju konsumoni dy banane në ditë?

1. Do të bëni një ndryshim të madh në RDA-në potasiumin tuaj

2. Do ju ndihmojnë në ruajtjen e stabilitetit të presionit në gjakut

3. Do të ulni rrezikun e kancerit

4. Përmirësojnë shëndetin tuaj të zemrës

5. Do të përfitoni 30 gr sheqer

Konkurs Pune

Lexo më shumë