10:28, 12 Shkurt 2019

Në vitin 1964, Randy Gardner qëndroi zgjuar për 11 ditë – ky ishte një rast i rrallë.

Megjithatë shumë njerëz vuajnë nga pagjumësia në periudha të ndryshme të jetës, transmeton Klan Kosova.

Privimi nga gjumi mund të ndikojë negativisht në trupin dhe mendjen e njeriut.

Më poshtë janë disa këshilla të vlefshme se si ta luftoni pagjumësinë.

10 Hacks for a Good Night’s Sleep That Actually Work
10 Hacks for a Good Night’s Sleep That Actually Work

Praktikoni ditarin në mbrëmje
Image result for write journaling.

Bëni Yoga

Hani ushqime që ndihmojnë në luftën kundër pagjumësisë

Mundohuni të qëndroni të zgjuar [kur s’keni gjumë] në vend që të përpiqeni të flini
10 Hacks for a Good Night’s Sleep That Actually Work

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë